Bakat

Det blev en lång dag igår. Från tidig morgon till sen kväll, men samtidigt så blev det faktiskt en hel del gjort.

Till att börja med så fick jag åtminstone 5-6 timmars jobb gjort på HLRC’s hemsida. Lite funderande och testande, men nu börjar det mesta falla på plats. Fortfarande så saknas en viktig bit, men den skall avhandlas på måndag eftermiddag. Det kommer att bli ett långt möte där så många aspekter som möjligt skall gås igenom, och jag får förhoppningsvis klartecken på de beställningar som skall göras. Så på det stora hela går det väldigt bra med projektet. Det jag dock är mest nöjd över är att ha hittat ett tema som jag tycker fungerar, för jag kommer inte att designa ett själv. Tid saknas för att göra det.

Utöver jobbandet, så bakade jag en omgång vetebullar med mandelmassa. Hade ju kvar runt 300g sådan sedan semlorna, och nu är den istället inkluderad i 84 st. vetebullar. Eller 81… “råkade” äta upp tre stycken igår till Skattkammarplaneten. Faktiskt riktigt nöjd med denna omgång bullar, som jäste precis lagom. Brukar ju vara ett litet bekymmer att de ibland har en förmåga att jäsa ifrån mig och bli väldigt stora. Och det finns redan planer på fler bullar… Fast denna gång så kommer det nog att bli pizzabullar så jag har någon form av mat i frysen för när jag blir väldigt hungrig, eller sugen på kvällen. Av någon anledning så har jag blivit mycket mer hungrig nu när träningen verkligen har kommit igång, så då är ju dessa en väldigt enkel och bra lösning tycker jag.

Och innan läggdags så läste jag ut Jakten på röd oktober, så nu är det dags för nästa bok av Tom Clancy. Nämligen Hedersskuld. Jag hoppar över Summan av skräck för den läste jag faktiskt för inte så länge sedan. Iaf om man jämför med de andra 😉 För de läste jag när jag gjorde lumpen… för två decennier sedan 😀