Goda trender

Man kan säga att vi nu är halvvägs igenom mitt träningskort på Stil, och då även halvvägs på väg till sommaren. Dagens siffror blev följande:

 • BMI: 34.83 (34.96)
 • Vikt: 107.9 kg (108.3 kg)
 • Wii ålder: 32 år (34 – 27 – 37)

Att åldern ändå blev “över” min normala har som sagt att göra med vilka övningar man får, dock i detta fall så fick jag övningar som jag normalt brukar bli 37 år gammal på så det är en förbättring tycker jag 🙂 Så på 8 veckor har jag gått från en startvikt efter jul på 112 kg till 107.9, dvs lite mer än 4 kg lättare. Även om viktnedgången inte var det viktigaste, för det är konditionen som är det viktigaste för mig, så är det ju inte helt ovälkommet. Så nu får vi se vad ytterligare 8 veckor för med sig i form av minskad vikt/BMI

Igår så testade jag för första gången att göra sushi rullar (nori), och de blev faktiskt väldigt lyckade för att var första gången tycker jag. Lite problem både här och där fortfarande, som att jag inte får den tillräckligt hårt rullade men det är sådant som kommer med tiden. Dock fick jag tre uppenbarelser igår. Den första är att ingredienserna till sushi är dyra! Jag använde grötris isf sushi ris, för närmare 60 kr/kg är jag inte direkt beredd att betala. Den andra är att jag och avokados fortfarande inte kan komma överens, och det tredje (och viktigaste): Man kan vara för frikostig med wasabi. Första rullen som jag gjorde och smakade av fick mig att hoppa omkring i köket just pga wasabi. En läxa jag direkt lärde mig kan man väl säga.

Det blev totalt 3 rullar där jag tryckte i mig 2, och därmed blev extremt mätt 🙂 Så middag idag kommer att bli den sista rullen som det nog är måttligt med wasabi på.

2 comments

  • MrCrazy on March 13, 2010 at 12:20

  gör du några fler rullar med “för mycket” wasabi så skicka dem till mig… jag tok älskar wasabi!

  • Linus on March 13, 2010 at 13:53
   Author

  Tyvärr är de slut för tillfället, det blev min lunch 🙂 Fast jag har en massa ark kvar och jag vet inte hur länge något sådant håller, så det kommer troligen snart bli igen. Fast denna gången så skippar jag avokado 😉

Comments have been disabled.