Det rullar på

Inte så mycket att rapportera just nu. Det jobbas och slits någerlunda mycket, träningen går som den skall och vädret är just nu helt underbart. Förutom då att det är väldigt halkigt på marken utomhus.

I lördags var det nästan en heldag hemma hos fam P och det lästes böcker och byggdes grottor med E. Väldigt trevlig middag och sedan gjorde vi något som inte hade blivit gjort på väldigt länge. Det spelades Mario Kart Wii via nätet. Och även om det var en någerlunda decimerad skara, så var det ändå hur roligt som helst. Hur ett så pass enkelt spel kan vara så oändligt underhållande vet jag inte riktigt, men det är det.

Söndagen var en klassisk hemmadag. Tvättning, städning och träning. Gjorde ett försök med högre belastning på cykeln, men det blev inte så som jag hade tänkt. Istället för jobbigare belastning på de “lägre” nivåerna så låg de i princip kvar och det var endast den högsta som blev svårare. Så den får ligga kvar där den är just nu, och jag verkar även ha fått till de vikter och belastningar jag skall använda i både styrketräningen och gång. Nu gäller det bara att hålla fast vid det träningsschema som jag har lagt grunden till de senaste 4 veckorna.