Woops…

En lördag med vägning igen. Dagens dimensioner på Linus innan frukost:

  • BMI: 34.96 (35.35)
  • Vikt: 108.3 (109.5 kg)
  • Wii ålder: 34 år (27 – 37 – 25)

En lite kraftigare nedgång än vad jag hade väntat mig. Lite beror det nog på att jag inte hade ätit något sedan fredag lunch, men samtidigt så var jag så otroligt mätt hela kvällen efter att ha avnjutit en pizza på Brodies. Som i sig var väldigt trevligt tillsammans med fam P. Så vi får se vad denna vecka frambringar för nedgång(om någon). Pilates passet i trosdags var väldigt trevligt faktiskt, och även om det inte var exakt samma övningar, så de som var det kände jag att jag hade blivit starkare i både rygg, ben och mage. Det lilla roliga är att jag idag även nådde mitt “delmål” på Wii fit som är en BMI nivå på två månader. Så nu när jag är under 35 är nästa mål 34 om två månader. Fast jag misstänker att det kommer att gå fortare än så, och efter nästa vecka har jag använt upp “hälften” av mina 4 månader på Stil.

Idag skall det bli en del jobbande med HLRC’s hemsida. Har en ide som jag skall försöka få klar för att hantera innehållet, och jag hittade igår en screencast som visar hur man gör detta. Det är en av sakerna jag gillar med just Drupal som system, att det finns folk som gör förklarande videor för olika delar. Funderar lite på om jag skall göra några egna sådana som dokumentation i stället för att skriva långa dokument med statiska bilder. Får se vad som händer helt enkelt.