“Ny” träning idag.

Idag blir det en “ny” form av träning. Eller rättare sagt jag skall fortsätta med något som jag tyckte var intressant, pilates. Generellt sett är torsdagar vigt åt denna träning, men de senaste två veckorna har jag haft saker som behövdes göras just då istället. Så idag skall vi se hur lagom smidig jag är igen, då jag förra gången inte var det direkt. Dock så skall jag mer se det som ett strechingpass.

Nu är jag även i full gång med att skapa HLRC’s hemsida, även om det de närmaste veckorna endast kommer att finnas hemma i en virtuell maskin. Jag har satt upp en relativt ambitiös plan och än så länge rullar det på utan några större bekymmer. Det som inte är lika lätt är att komma på alla de användarscenario som behövs för att testa installationen, men med lite hårt arbete så kommer nog även det att ordna sig. Det är iaf skönt att hjärnan jobbar igen, även om den ännu inte är uppe på full fart.

Sedan en vecka tillbaka eller så läser jag om Jakten på Röd Oktober, och den är inte i närheten av så som jag minns det. Det skall dock sägas att så som jag minns det är hur den filmades, vilket sällan brukar vara samma sätt som den är skriven. Jag finner det dock väldigt uppfriskande att läsa den, då jag gillar den typen av böcker. Lite mer “action” än många andra som finns där ute och som jag har läst, eller ibland tvingat mig själv att läsa klart. Då jag bara är halvvägs igenom den, så behövs det inte en ny bok just nu men det börjar bli dags att tänka ut en. Som tur är har jag resten av Tom Clansy’s “serie” om Jack Ryan, så det finns att ta av i mitt lilla bibliotek.

1 comment

    • Liza on March 4, 2010 at 17:41

    Det mesta av Robert (är jag nästan helt övertygad att han heter i förnamn) Ludlum är också klart läsvärt om du inte redan upptäckt honom =)

Comments have been disabled.