Skönt att jobba.

Det må fortfarande vara lite konstigt, men det är både roligt och skönt att jobba. Sitter just nu och gör det… jobbar alltså. Det är så att säga “baksidan” med en helt flexibel arbetstid, det blir att lägga ner timmarna även på kvällar. Fast just nu gör det som sagt inte så mycket. Idag har det blivit att skriva ett underlag till ett beslut från två inhämtade offerter, och jag sitter just nu och läser en massa dokumentation om Organic Groups som är en modul som skall användas på hemsidan. Mycket att lära sig med andra ord, men samtidigt väldigt roligt.

Idag blev det åter igen premiär för mig på Skype, då jag återuppväckte (dvs installerade) Skype igen och slog igång den. Var lite osäker på vad jag hade för lösenord, men det visade sig inte vara något problem. Då jag har kvar inställningarna i min hemkatalog så bara loggade den rakt in. Ibland bara älskar jag icke-windows.

Posten levererade även starten på min blivande Doctor Who samling i form av julavsnittet 2007 – Voyage of the damned där ingen annan än Kyle Minogue är med som “the doctors assistant” som det fint heter. Det enda problemet med att samla på just Doctor Who är att BBC tar väldigt bra betalt för det de gör, men i detta fallet är det helt klart värt det. Förhoppningsvis kommer julavsnittet 2006 imorgon där Catherine Tate är med i, min absoluta favorit bland de senaste  följeslagarna.