Dag ett på jobbet

Ja, då sitter man här som den “kontorsslav” man är. Än så länge har jag inte gjort direkt mycket mer än att skriva en lista på saker som måste göras innom en snar framtid. Det som måste göras idag är att sammanställa de 3 offerterna jag har samlat in så jag kan få ett beslut på vilket av dem vi skall använda. Vill ju få detta relativt snabbt, då planen är att ha en fungerande hemsida om 2 veckor. Högt tempo, men det var så jag föreslog att vi skulle göra det. Det är ju även så jag fick de väldigt bra arbetstiderna som jag ville.

Dagen börjades annars inte på bästa sätt. Gårdagens scones strulade till det ordentligt för magen, så den och jag har varit ovänner hela natten. Blir nog att undvika scones i framtiden och hålla mig till den havregrynsgröt som den vill ha. Då det är en måndag så var det styrketräning och 5 km gång på bandet, denna gången med en liten lätt lutning. Tillräckligt för att jag skulle behöva jobba lite mer, men inte så pass mycket så jag faktiskt märkte av det.