Sista “lediga” dagen

Sakta men säkert så börjar den avslutas. Den sista dagen som “ledig” (eller arbetslös) håller på just nu och från imorgon och tre månader framöver så är jag åter igen en “kontorsslav”, även om jag bara kommer att tillbringa 6-7 timmar på kontoret per vecka. Första veckan är nog det som kommer att bli jobbigast. Främst för att hjärnan skall komma igång igen och få arbeta, då den har degat ner sig nått så fruktansvärt det senaste halvåret.

För att fira denna sista dag så började jag morgonen med scones i soffan, och det är alltid lika gott. Tyvärr så tyckte inte kroppen att det var en lika bra ide när det blev dags för dagens konditionsträning. Den saknade väldigt mycket den havregrynsgröt som jag brukar äta. Men jag tog mig igenom passet och kan åter igen ta på mina härliga mysbyxor och ta det sådär allmänt lugnt… nästan iaf.

För idag så måste det även bakas bröd då det tar slut imorgon, och jag behöver även göra några matlådor till veckan som kommer. Så dagen kommer att avslutas som den hemma-man jag är 🙂