Åter igen lördag..

…och dags för veckostatusen på min kropp.

  • BMI: 35.35 (36.00)
  • Vikt: 109.5 kg (111.5 kg)
  • Wii ålder: 27 år (37 – 25 – 34)

Så snabbt nedåt igen från förra veckans uppgång, som även det var väntat. När alla semlor, kakor, bullar och mängder med mat har passerat kroppen. Är faktiskt riktigt nöjd, för om man tar bort förra veckans uppgång så är det en minskning per vecka på -0.5kg vilket jag tycker är fullt normalt och en bra takt. Och fortsätter det i samma takt (kanske lite fortare, vem vet) så till sommaren så kommer jag att ha lämnat deciton klubben. Vilket är något jag hade tänkt göra innan året är slut. Så att nå det målet redan till sommaren är ju inte helt fel.

Gissa vad jag gjorde igår då… Ingenting. Ingen städning, moppning eller något alls som kan liknas vid det. Så idag måste jag ta tag i det, och tyvärr så får moppningen stryka på foten för dammsugaren. Det blir inte alltid så som man hade tänkt, så då får det bli som det blir.