Nästan färdig.

Inte mycket kvar nu av denna månaden innan jag börjar mitt 3 månaders “jobb” på LTU. Tyvärr är det ju inte den doktorandtjänsten som jag önskade, men det kommer att bli 3 månader med en härlig inkomst. Pengar är kanske inte allt, men det är ju trevligt att kunna betala hyran i slutet av månaden. I huvudsak så skall jag skapa en hemsida till HLRC så den blir lite snyggare och mer användbar än den är just nu, fast det lär även bli små “utflykter” i den lite mer ordinarie verksamheten som även pågår.

Idag skall jag ta mig i kragen lite lätt och se till att få ordentligt städat i vardagsrummet som inkluderar att moppa golvet. Det skall rengöras speciellt under min kontorsstol då jag nu har blivit lite less på att få träflisor i foten. Det är egentligen mitt eget fel, då jag har slitit bort lacken och nu är nere på parketten och har sönder den. Förutom den rengöringen så skall det under nästa vecka slipas, lackas och poleras så att golvet blir någorlunda helt igen där jag rullar runt.

Det är inte helt bestämt ännu, men det lutar starkt åt att jag kommer att köpa en Macbook Pro så fort det går. Det tar emot lite att lägga 15.000kr på en dator, men samtidigt så sitter jag ju snart med bara spillrorna av sådana vilket kommer att göra “livet” ännu svårare. Fast när(om) det blir så kommer det garanterat att basuneras ut här via bloggen 😉