Ny träningsutrustning.

Jupp. Ny och väldigt unik dessutom. På beställning till min sömmerska (dvs mamma) så fick jag en “ficka” gjord. Denna är till för när jag tränar så man alltid måste ha med sig träningskortet på Stil och det är lite småbökigt att bära omkring på det. Plus att jag mer än en gång har varit nära att glömma det i ett av de fack som finns på maskinerna. Så här blev det iaf…

Kortet glider in...

...hela vägen in. Och nyckeln till hänglåset för omklädningsrummet längst ned.

Och på baksidan har vi batterier till mp3 spelaren.

Anledningen till att det är röd söm på ena sidan och grön på andra är väldigt enkelt. Nya oanvända batterier ligger i det gröna facket, medans gamla och uttjänta batterier ligger i det röda. Så jag inte blandar samman dem och vet vad som är vad. Smart va?

Var inne en kort sväng på stan idag då jag gav upp att sitta hemma. Min stationära krachade 3 gånger på bara 1 timme, vilket gjorde mig lite lätt upprörd. Jag måste verkligen ha en ny och stabil dator relativt snart. Speciellt om jag skall sitta och “skapa” hemsidor på den de närmaste 12 veckorna. Ryktet säger att Apple släpper de nya Macbook Pro den 14:e Mars, så kanske i mitten av April så kan jag ha köpt mig en ny fin (fungerande) dator.