Hjärnan är mos…

Det är inte mycket hjärnaktivitet just nu. Träningen i morse gick som förväntat och det känns precis lagom för kroppen, och jag har nästan kommit in i den dygnsrytm som jag vill ha. Vakna vid 06, ha ätit frukost vid 08, tränat till 12 och lunch till 13. Sen är det ju även resten av dagen kvar, men då har jag liksom gjort “det viktiga” för den dagen 😉

Nu fick jag även slutgiltigt besked om hur min arbetstid kommer att vara, och jag fick det nästan så som jag ville. Jag kommer att behöva vara på kontoret på måndag och fredag eftermiddagar, men i övrigt så styr och ställer jag själv över min tid. Kommer att blir väldigt roligt faktiskt, även om det garanterat kommer att bli fel några gånger innan det blir “rätt”. Men just att min något understimulerade hjärna får något att arbeta med igen ser jag fram emot.

Ikväll blir det Studio 60 on the sunset strip på tv. Mest för att se om hjärnan hänger med, plus att det är ju en väldigt bra serie.