En till inlämning

Plötsligt så blev det lite smått akut att lämna in den andra samlingen med laborationer. Jag trodde att jag hade ytterligare en vecka på mig att göra de java labbarna, men då jag bestämde mig för att kolla upp det kl 20 igår så fick jag en liten överraskning… Som tur är hade jag redan hälften av laborationerna klara, även om jag inte hann med alla så jag kom över de 6 poängen jag behövde. Tror jag lämnade in för totalt 13 poäng. Sen blev det ett quizz på kvällen innan det var dags för sängen, där jag åter igen fick 81% rätt. Så en något stressande kväll men även glad sådan då jag nu har “klarat” halva kursen.

Och det verkar som att det nu är klart med ett 3 månaders projekt med heltidsanställning för att fixa lite hemsidor, vilket kommer att vara ett väldigt trevligt tillskott av pengar som förhoppningsvis kommer att räcka fint till att köpa en ny fin bärbar Macbook pro. Fast det får kollas upp senare när jag känner mig säker nog att lägga 15.000kr på en ny bärbar dator… Fast det positiva i det hela nu är att jag fortfarande kan använda mig av studentrabatten från Mecenat 😉

Fast det absolut värsta som kan hända dök upp i ett litet vitt kuvert idag. Världen kommer att gå under minst sagt… Jag är inte längre krigsplacerad! Det har gått mer än 10 år sedan jag “muckade” och då får jag inte längre vara med i den svenska flottan. Så Svepmatros 019 Lejon(även känd som sista malajen på styrbordsvakten) tackar för sig, hänger upp kalle-anka kostymen för gott och gör ett svanhopp från halvdäck ned i den väntande kölvattnet.