Vägning igen…

Och som väntat så stack det uppåt igen. En vecka där jag kastat allt vad det gäller “återhållsamhet” överbord och bara haft roligt ger dessa effekter, men ibland så bara måste man. Så veckans siffror är:

  • BMI: 36.00 (35.71)
  • Vikt: 111.5 kg (110.6 kg)
  • Wii ålder: 37 år (25 – 34 – 25)

Att åldern blev så plötsligt hög igen har nog mest att göra med att jag fick övningen där det gäller att stå stabilt på ett ben i 30 sekunder. En övning jag mer än oftast misslyckas med. Dock kan jag säga att utöver de något nedslående siffrorna ovan att kroppen faktiskt känns bättre och bättre hela tiden. Mer styrka, uthållighet och man kan börja ana lite här och där på kroppen att jag faktiskt går ner i vikt och bygger muskler samtidigt. Så en vecka med sämre siffror, men samtidigt en enormt rolig vecka gör att det ändå är helt okej.

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag skall göra. Det är heeelt ledigt. Så det blir väl att hitta på lite saker här i hemmet. Programmering ligger ju alltid nära till hands, dock är bara frågan vad det är som jag skall programmera? 😉 Nåja. Något kan jag säkert gräva fram och det finns ju några projekt som ligger “i vila” som man kan ta en titt på.