Trötter!

En vecka full med upptåg, spelande och skratt är nu över, för om några få timmar så lämnar min favvo-ewe åter igen norrbotten för det platta småland. Det har varit enormt roligt, vilket även kommer att resultera i en högre vikt när det är dags att väga sig imorgon. Men det är värt det. Igår blev det först lunch på Cafe Symphonie, varm choklad på Wayne’s och sist men inte minst Max, hemmagjorda semlor och NSMB.Wii hos fam P. där jag även träffade M’s bror som var uppe på besök. Så det var minst sagt en rolig dag.

Idag har det än så länge blivit träning(styrka) och vad som händer ikväll får vi se. Det finns inga direkta planer, men jag känner mig helt utpumpad så om det blir något så skall baken vara placerad i soffan för det. Har ju kvar 10 bullar till semlor och även en mycket mandelmassa  så det går att även baka klassiska vetebullar.

Nästa vecka kommer även den att bli aktiv, men på “jobbet”. Laborationer på tisdag och torsdag eftermiddag med ev. en extra på fredag eftermiddag. Inte så jobbigt, men ändå så måste man ha full koll på vad som händer. Så träning och labbar är de stora puckarna nästa vecka.