Halvvägs genom veckan

Efter två faktiskt väldigt aktiva dagar är det nu lite lugnt. Först och främst har jag nu 3 vilodagar för den mest intensiva konditionsträningen som drar igång igen på söndag eftermiddag. I måndags så blev det att laga mat hos S&M&E&M&X (eller det kanske börjar bli dags att ändra det till fam. P) Det blev massor med mat som räckte till 5 personer + 3 matlådor för framtida bruk när de två småtöserna har mycket på gång och det är ont om tid. Min favvo-Ewe var även där och även Mikka 😉 Det blev mycket skratt, lite spelade med New Super Mario Bros. Wii med 4 spelare samtidigt. Beskrivningen totalt kaos är väldigt passande.

Igår var det åter träning på morgonen och sedan bar det av till Fam P. för att umgås ännu mera. Denna gång behövde inte jag stå för maten, däremot så var jag underhållning åt E som tycker om att snurra en massa. Så jag var lagom yr i några timmar där 🙂 Massa skrattande, semlor(!) och ännu mera NSMB.Wii Vi var riktigt duktiga där mot slutet, även om det fortfarande var totalt kaos som rådde.

Idag blir det vila efter morgonens konditionspass och även lite tid på att programmera och allmänt ta det lugnt. Lite muskelvärk som måste få stråla ut och så. Så mig hittar ni främst i soffan under eftermiddagen och kvällen 😉