Veckans resultat.

Tiden har kommit igen att kolla mig själv.

  • BMI: 35.71 (35.71)
  • Vikt: 110.6 kg (110.6 kg)
  • Wii ålder: 25 år (34 – 25 – 35)

Det blev ingen förändring på vikten denna vecka. Dock har detta nog mer att göra med att jag väger mig på lördagsmorgonen och jag mer än oftast tillåter mig själv lite gott på fredagskvällen. Det kanske är en ide att flytta dagen till torsdag istället för då är det verkligen inget “speciellt” dagen innan som tillfälligt kan förändra vikten. Det jag är nöjd med är dock den minskning av min Wii ålder som skedde, och rent ärligt så kändes balansövningarna lite mer stabila nu är tidigare. Kort sammanfattat vill jag säga att detta har varit en bra vecka.

Måndagen som kommer bli det inte en lugn stund under hela dagen. På morgonen så är det labb från kl 8 till kl 12, även om jag tror att de kommer att vara klara runt 10:30 tiden. Träna styrka och gå de där 5 km, och sedan mötet på eftermiddagen. Dock är det ju skönt när man faktiskt få dessa fulla dagar så man känner att man gör något och inte bara sitter på baken. Inte för att resten av veckan bli lugn. Det kan bli ordentligt med fart här faktiskt, fast mer om det nästa vecka 🙂