Suff to kill…

Nu börjar det dra ihop sig till ett intressant möte nästa vecka. Vill inte riktigt avslöja det ännu, men förhoppningsvis så blir det bra. Och nej tyvärr, det är inte någon form av intervju för ett jobb. Nu i helgen så skall de uppgifterna jag har kvar för “steg 2” i javakursen göras, vilket lär ta hela lördagen och söndagen.

Nu tror jag även att jag har fått ordning på hur jag skall träna. Det har blivit en massa funderingar, en del testande och lite ont både här och där. Som det ser ut nu är detta mitt “träningschema”

  • Söndag: Konditionsträning( 3 x 20 minuter crosstrainer + 2 x 30 minuter cykel)
  • Måndag: Styrketräning + 5 km gång på max 60 minuter
  • Tisdag: Konditionsträning
  • Onsdag: Konditionsträning
  • Torsdag: Pilates (och vilodag~ish)
  • Fredag: Styrketräning + 5 km gång på max 60 minuter
  • Lördag: Vägdag och vilodag.

Ett rätt bra schema för min kropp, och även om det inte kommer att gå att följa slaviskt (pga möten, labbar etc) men är det inget annat planerat den dagen så gör jag det som står på träningsschemat. Varje “pass” ligger på lite mer än 2 timmar och det räcker.

Det har även dragit sig samman för att göra en insats på Ludd. Var där nere och rörde runt bland kablar, switchar och annat småroligt och en sak är säker. Vi behöver städa 🙂 Man skulle ju kunna tro att det hålls väldigt rent, men då tror ni fel. Det är kanske inte dammigt och så, men det ligger datordelar både här och där som delvis är isärmonterade. Så det lutar åt att nästa månad blir en tur till tippen för att göra oss av med detta, och jag räknar lugnt med att det blir minst 2 kanske 3 fulla släp med saker som skall slängas.