Hälomedvetenhet.

Någonting har hänt, jag vet inte riktigt vad dock… Igår när jag var i stan så köpte jag min andra “hälsoprodukt” från apoteket, multivitamin tabletter. Dessa och mitt inköp förra veckan av en mjukgörande hudkräm är något förvånande, då jag ogillar hudsalvor och tycker att jag äter bra och får i mig det jag behöver. Men ibland så förstår jag inte riktigt hur min hjärna fungerar och nu tycker den att jag skall smörja armbågarna (som är snustorra) och äta kosttillskott. Får se det som att någon del av mitt undermedvetna vill detta, och då är det bara att lyda.

Snart är det dags för mitt andra provpass denna vecka, pilates. Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända, då jag har så pass många olika föreställningar om vad det egentligen är. Får helt enkelt vänta och kl 16 märka vad som sker. Annars så har kroppen fått en välbehövlig “vilodag” under förmiddagen, för den var väldigt “arg” på mig igår och värkte i både den ena och andra muskeln. Dock var det inte direkt oväntat. 4 dagar i rad med konditionsträning är nog lite mycket. Får fortsätta att göra småförändringar i mitt träningsschema tills det passar ordentligt.

Innan det blir träning så skall jag dock ner till ludd och datornörda mig lite. Det behöver bytas lite utrustning och dras lite sladdar. Väldigt länge sedan jag faktiskt var där nere och fysiskt petade på sakerna, då jag vanligtvis sitter hemma och kopplar upp mig. Så lite terapiarbete med kabeltattande är alltid trevligt 😀