Lååång dag.

Den goda nyheten är att min dygnsrytm börjar närma sig det jag vill. Vaknar nu självmant runt 06:30 utan att ha en klocka som skriker åt en att det är dags att vakna. Så på den fronten går det väldigt bra måste jag säga. Fick även svar på den första laborationen och det blev 25 poäng av 25 möjligen. Nöjd? Jag? Näääääääääää…. skulle inte tro det va 😉

Igår blev det dock en lång dag rent mentalt. Det gick relativt bra på förmiddagen där det ingick både träning och lite tid på ludd mixtrandes med en switch. Efter lunch så var det dags att handleda den första av 4 labbar, och kors i taket(skall egentligen vara kraftigare ord…) vad långsam den var. Jag är van vi att kanske en eller två personer inte är direkt överdrivet motiverade, men detta var ju nästan ett grymt skämt. Vi började 14:45 och skulle vara klara 18:00. 19:10 så är vi klara och jag stänger dörren till labbet. Då hade jag varit hungrig länge och ännu värre: helt utan te sedan kl 8 på morgonen. Zombie Linus var då ute och spatserade på regnbågsallén 😀

Nu laddar jag inför dagens träning och sen skall jag in till stan en kort sväng för lite nödvändiga inköp. Det blir dock att ta bussen fram och tillbaka och inte som i lördags gå hela vägen in till stan.