Ny vecka.

Ny vecka, med nya saker att göra.

Jag har en lektion att hålla i på tisdag(dvs imorgon). Egentligen är det inte en lektion utan jag skall handleda en labb, en labb som jag misstänker kommer att ta väldigt lång tid(tm) att genomföra. Totalt har jag 4 labbar som jag skall handleda och de ligger rätt jämt utspridda. En denna vecka, en veckan efter det och sedan slår vi till med två under samma vecka. Precis lagom för att fortfarande kunna träna och testa nya saker.

På tal om nya saker så var jag på mitt första (och sista) Core 30 pass idag. Det var i princip armhävningar, situp’s och rygglyft. Dock så är passet endast 30 minuter långt, och det stressas igenom relativt snabbt. Eller i alla fall snabbare än vad jag önskar. Alla dessa övningar går ju att göra själv på egen hand, så istället för Core 30 på måndag kommer det att bli ungefär samma sak fast med hjälp av styrkemaskinerna i gymmet istället. Tror det ger en lite bättre effekt, plus att man inte blir styrd av när passet går och kan hålla på lite längre inkl uppvärming och avslappning/strechning.

Igår kväll gjorde jag även det första av 4 “stegtest” som jag skall göra i javakursen. Inte så svårt, men jag orkade ärligt talat inte lägga ner extremt mycket tid på det heller. Det blev dock 13 rätt av 16, eller 81% rätt (50% är minimum för godkänt) då det är ett amerikanskt program och där räknar man endast med antal % rätt. Nu är det 3 veckor till nästa och det skall även göras uppgifter, men de är redan till hälften avklarade.