Vägning nummer 3

Då var vägning nummer 3 gjord, och det har börjat röra på sig. Detta är veckans siffror:

 • BMI: 35.71 (35.80)
 • Vikt: 110.6 kg (110.9 kg)
 • Wii ålder: 34 år (25 – 35)

Som sagt, det har rört sig lite nedåt sedan förra veckan på vikten. Min Wii ålder sköt upp igen över 30 och är lite beroende på vilken övning man får göra. Så där har jag gjort en förändring i “historiken” med att de senaste 3 åldrarna kommer att stå där i följd så man kan se om spannet minskar eller ökar. Just nu ligger det på 10 år med min riktiga ålder i precis i mitten.

Nu tog jag även tillfället i akt när jag hade Wii Fit igång och provade köra några extra balansövningar och yoga övningar. Det gick väl sådär skulle jag säga, dock så skall jag fortsätta med det på lördagarna. Kanske få till en 30-40 minuters extra träning med just stretcha och balans som fokus.

Simningen som jag hade funderat på kommer jag nog att skippa nästa vecka, och istället prova på ett “core” pass på måndag och ett pilates pass på torsdag. Det på tosdagen ligger rätt sent(16.00), så det kanske inte blir av. Då ligger onsdagsmorgonens poweryoga lite bättre till för min del. Får fundera på detta ett tag…

1 comment

  • Liza on February 6, 2010 at 15:59

  Oh, Pilates är en favorit! Skitjobbigt, görskoj och man får träningsvärk i muskler lååångt in i magen och ryggen!
  Man känner sig tom ganska smal då 😉

  Lycka till!

Comments have been disabled.