Veckan är slut.

Ja, då var denna vecka till sin ände. Eller iaf arbetsveckan, då det fortfarande är två dagar kvar på den vanliga veckan.

Idag hade jag min sista “föreläsning” när det gäller räkneuppgifterna, och från och med nästa vecka så börjar labbarna ta över tiden istället. Nästa vecka är det endast en laboration, så även den veckan kommer att likna denna. Jag är faktiskt lagom imponerad av mig själv när det gäller träningen, att jag numera tar mig iväg utan större bekymmer. Det är bara ibland som kroppen säger stopp, men då vet jag att det blir ett träningspass dagen efter. Så just nu håller 4 pass per vecka, och även om jag inte lyckats helt med dygnsrytmen så är den väldigt nära det jag vill ha.

På söndag är den första av fyra “quizzar” i javakursen, och de verkar ha gjort det så komplicerat som det bara gå att köra dem. För min egen del så måste jag först starta en virtuell session av Windows på min hemma dator, med den ansluta till en av 10 datorer på LNU och där starta ett program som är själva quizzen. Och ja… det är ytterligare en ny användare och lösenord för quizz programmet. Och vi har bara mellan kl 22 och 24 på oss att göra dessa. Och endast en person åt gången kan vara inloggad på datorn. Huuur smidigt som helst eller hur?

Imorgon är det vägning och så skall jag en sväng till stora staden, då jag måste köpa nya skosnören.