Vila idag.

Efter en natt med väldigt god sömn för första gången på länge så kände sig kroppen inte helt redo för en tredje träningsdag på raken. Så den får sin behövliga vila, vilket gör att det blir att träna imorgon och på söndag för att nå mitt minimimål på 4 pass per vecka. Lördagen har jag från början sagt att den skulle vara en vilodag, så då blir det som det blir. Funderar dock på om man inte skulle ta sig till badhuset(troligtvis hertsön) för ett simpass. Främst för att kunna sträcka ut och arbeta mjukt med musklerna, men även att det var väldigt länge sedan jag var i ett badhus. Kanske nästa vecka…

Idag blir det annars att fortsätta med uppgifterna i kursen, och jag har redan klarat 2 av de 12 som skall vara klara om lite mer än 3 veckor. Har hittat lite tillbaka till glädjen i att programmera och hitta finurliga lösningar, något jag känner att jag har saknat de senaste månaderna och kanske till och med året. Om nu bara min dator kunde sluta att starta om sig själv lite spontant skulle det vara ännu bättre, men jag har länge vetat att moderkortet har varit allt annat än friskt så det är bara att leva med beslutet att inte byta ut det. Spara de pengarna tills jag har råd att köpa min macbook pro någon gång i framtiden(fast inte för långt in i framtiden).