Ont i ansiktet.

Starten på vecka 3 av träning var lite lätt smärtsam. Det härliga väderomslaget vi har haft de senaste dagarna har gjort att mina läppar åter igen har spruckit totalt, och idag på träningen så blev de riktigt torra. Och inte nog med det, men även resten av ansiktet blev helt torrt och så var det kallt i lägenheten. Så ont i huden i ansiktet har varit dagens tema. Det börjar bli bättre, och jag får hoppas att en natts sömn till gör att det blir lite smidigare.

Nu när Serenity inte går att använda(min bärbara dator), så har jag inget att underhålla mig med i sängen innan det är dags för att somna. Vanligtvis brukar det tittas på en 5-6 YouTube klipp och läsa någon av de högt vetenskapliga tidsskrifterna Aftonblaskan och Krysspessen, men då detta inte går så fick jag göra något jag inte gjort på väldigt länge…

Jag fick läsa en bok!

Jag har två pocket som jag köpte under min USA resa för nu snart 2 år sedan som inte har blivit lästa. Främst för att de inte är jättebra skrivna, men även för att jag helt enkelt inte läser så mycket skönlitterärt längre. Det är mer tekniska manualer och artiklar. Men nu är det inget annat att göra än att läsa lite de där 15-20 minuterna innan det är dags att somna. Vem vet. Kanske detta är starten på mer läsande rent generellt.

2 comments

  • Liza on February 2, 2010 at 23:33

  Jag löser sudoku i telefonen eller läser skönlitterärt för att varva ner. Enda problemet är att de flest böcker jag just nu är sugen på att läsa är riktiga inbunda gamla böcker… med jättetunga pärmar! Mycket opraktiskt i sängen, så det blir mest sudoku för tillfället =)

   • Linus on February 3, 2010 at 09:31
    Author

   Jo, sudoku är också avslappnande. Mitt var dock i min dator då min telefon inte har de där “avancerade” funktionerna så gammal som den är 🙂

Comments have been disabled.