Fääärdig

Laborationsomgång 1 är klar i javakursen. För att få godkänt på labben måste man ha 8 poäng av 25. Jag kommer att lämna in lösningar för alla 25 poängen, så jag är rätt säker på att jag kommer att klara den. Det har tagit 3 dagar att göra alla 13 uppgifterna, men av de dagarna så har max 4-5 timmar per dag spenderats med detta. Så max 15 timmar för att lösa samtliga uppgifter tycker jag är ett rätt bra facit.

Idag blev det annars ingen träning. Inte för att jag var trött eller så, men mina läppar var ju lätt spruckna igår och blev ännu torrare av träningen så gjorde det lite ont. När jag vaknade så var de ännu mera spruckna och gjorde väldigt ont att bara röra dem. Så istället för totalt uttorkade läppar som kanske skulle blöda lite har det blivit att stanna hemma idag. Förhoppningsvis är de bättre imorgon, för då måste jag iväg och träna. Får inte komma in i en rutin att ta mer än en vilodag som normalt, utan det skall vara speciella omständigheter som gör det.

Sen har jag även “förlorat” min bärbara nu. Eller rättare sagt så har den blivit bättre. Den inbyggda touchpad som gick sönder sommaren 2008 när jag spillde en halv lite te över min dator har helt plötsligt börjat att fungera igen. Såhär 1,5 år senare. Väldigt bra skulle man ju kunna tro, men nu så kan datorn inte riktigt bestämma sig om den skall använda den inbyggda musen eller den externa som jag har inkopplad. Resultatet blir att muspekaren beger sig iväg till ett av hörnen och kan inte flyttas där ifrån när den skiftar mellan de två mössen. Så ett riktigt epic fail (för att använda wow termer) efter en mirakulös återuppståndelse.