Vart tar dagen vägen.

Jag vet inte riktigt hur, men den här söndagen har försvunnit i ett tempo som jag inte är helt vid medvetande om. Det var relativt nyss som jag kom hem från dagens träning, och då var det fortfarande ljus ute. Men även om dagen har försvunnit fort, så har det ändå blivit en hel del gjort än så länge.

Det hela började direkt med att klippa håret. Jag börjar bli väldigt bra på att använda trimmern själv numera, och det är bara några vinklar och vrån som det tar lite längre tid att fixa. Övning ger färdighet, så det är bara att fortsätta. Sen var det dags för träning, vilken som alltid gick bra. Funderar lite på att lägga till ett gruppträningspass imorgon, men det får jag bestämma när jag vaknar. 30 minuters Core träning hade kanske varit bra, då jag klarade exakt noll armhävningar när jag testade i lördags. Nog för att armhävningar aldrig har varit min grej, men 10 normala armhävningar på 30 sekunder är det minsta jag borde klara(för det gjorde jag i lumpen…)

Sitter nu och gör de labbuppgifter i kursen som jag läser. Det är kanske inte de svåraste, och jag har gjort tillräckligt många för att kunna lämna in för det första steget. Det är totalt 13 uppgifter i steg 1(av 4) där varje uppgift är poängsatta mellan 1-3 poäng. I det första steget skall man lämna uppgifter för minst 8 poäng, och det är fritt att välja bland de 13. Jag tänker dock göra alla 13, mest för att ha något att göra på dagarna och de tar mellan 1-2 timmar att göra.