Avstämmning.

Som väntat så har det inte gått så bra denna vecka med vikten, men samtidigt så har det inte gått åt andra hållet heller. Det blev in minimal minskning, som nog mer har att göra med dagsformen än en faktiskt nedgång i vikten. Så dagens resultat är följande:

  • BMI: 35.80 (35.83)
  • Vikt: 110.9 kg (111.0 kg)
  • Wii ålder: 25 år (35 år)

Som kan ses är det en massiv minskning av min Wii ålder. Den skulle ha kunnat bli ännu bättre, men jag tappade balansen och höll på att falla riktigt illa i den sista övningen när man skall stå på ett ben. Dock om det är någonstans som resultatet av veckans träning skall ses så är det just där. Speciellt starkare och mer stabila benmuskler, och hållningen verkar ha blivit lite bättre. Så jag är faktiskt väldigt nöjd med denna veckas resultat, då jag vet hur dåligt det skulle ha kunnat vara. Den kommande veckan blir det fokus på att inte hoppa över måltider och en samstämmig dygnsrytm.

Annars så blir det ytterligare en vilodag idag. Skall testa lite armhävningar och situp’s bara för att se hur jag ligger till. Och det är “riktiga” armhävningar som jag tänker försöka med. Gissningsvis så kommer jag att bli väldigt trött snabbt 🙂