Mycket på gång.

Egentligen är det inte så mycket på gång som det verkar, det är bara att än så länge denna vecka har det varit väldigt oorganiserat från min sida. Mattider som har flyttats runt(inkl missade måltider), varit vaken för länge på nätterna och så vidare. Tror det kommer att synas på “vågen” imorgon, men så länge den inte går skarpt uppåt så är det ju bra. Kanske även att jag gör lite bättre på testerna då jag har ökat motståndet i träningen och inte är lika trött efteråt. Så positiva signaler blandat ned negativa. Sånt är livet.

Idag är det fritt från träningen, så då blir det att åka till stan istället. Skall kolla lite på dressman om det finns något intressant där och jag “måste” även köpa nya ljus till hyllan ovanför TV’n då jag har bränt ner dem till botten nu i veckan. Men det kommer även troligen att bli lite allmänt tittande i olika butiker och så, när man ändå är inne. Marge säger att det är -25 ute just nu, så det blir full mundering med långkalsonger.

I helgen kommer det dock att fokuseras på programmering i kursen jag nu äntligen är registrerad på, och även kanske starten på nästa vecka då nästa lektion är planerad till nästa fredag. Så träna och programmering, det är min vecka det.