Snö?

Någon mer än jag som har märkt den lilla ökningen av snö utanför? Skulle inte ha gjort det om jag inte tvingade ut mig själv och ner till gymmet för den dagliga dosen av svettande. Det var förvånansvärt mycket folk där idag, men runt halv två så blev det nästan helt tomt. Det var jag och en tjej till som satt och trampade i ett hörn på våra cyklar. Dock tog det endast 10 minuter sen började det droppa in nya människor som skulle ta sig snabbt ingenstans på maskinerna.

Satt igår och gick igenom de uppgifterna som finns i kursen på LNU. Upplägget verkar vara väldigt bra faktiskt, även om jag inte riktigt är helt med på vilka system de använder. Det är ju så många att man håller på att smälla av, och vissa system används bara av vissa avdelningar. Jag har t.ex. inte ens hittat var jag lägger in så att all epost skickas vidare till min “riktiga” så jag inte behöver kolla på ytterligare ett ställe. Kaos är en rätt bra beskrivning skulle jag säga.

Ikväll skall det bli att titta lite mer på de uppgifterna, för man får välja mellan massor, fast inte för länge. Det kommer nog bli lite underhållning på TV’n då jag nu ett tag har varit sugen på att se Coupling igen. Så det finns en risk för popcorn och te i soffan istället. Men jag måste säga att dagarna går så väldigt mycket fortare nu när jag faktiskt lämnar lägenheten för att träna, så jag är inte lika uttråkad här hemma längre 🙂