Träna på

Det är fortfarande lite problem med motivationen när det gäller att komma iväg och träna, men det blir sakta bättre. För att “straffa” mig själv lite idag så blev det en nivå högre på motståndet än vad jag är van vid. Det kändes dock faktiskt helt okej att ligga på den nivån, så numera blir det att fortsätta på den för det kändes faktiskt att träningen tog. Så åter igen blev det 2 x 20 minuter på Vidundret eller Total body trainer som de heter. Så här ser den ut föresten…

Total body trainer, aka Vidundret...

… och sen 30 minuter på cykel. Det kändes faktiskt riktigt bra i både benen och armarna efteråt, och jag kom på mig själv att tänka när det endast var 7 minuter kvar på cykeln(och träningen) att det var ju tråkigt att det redan var slut. Skulle ju ha kunnat träna lite mer, men just nu så innebär träningen att jag under 70 minuter belastar kroppen och har en arbetspuls på minst 135. Brukar bli max vid 175, vilket jag känner faktiskt räcker till en början. Det vore ju dumt att träna sönder sig direkt.

Jag fick även klart med LNU när det gäller användare, registrering etc, så nu skall man bara sätta sig ner och programmera lite java. Kanske leta upp boken på biblioteket också. Inte för att jag behöver den, men det är 4 st quizzar som skall klaras och de kan ju referera till material i boken. Så då är det kanske lika bra att låna den.