Röran som är LNU

Då fick man helt plötsligt två väldigt icke beskrivande svar från LNU(Linneuniversitetet), där det första var så dumförklarande som det går. Jag skickade ett mail till en adress för två veckor sedan, och fick inget svar. En vecka senare så skickade jag ett till mail, men till en adress som jag fick av studentkåren. De svarade nu en vecka senare, med att de skickar brevet vidare till den första adressen som jag ännu inte har fått svar ifrån. Jag vet faktiskt inte om jag skall skratta eller gråta över detta totala haveri…

Fick dock tag i läraren som styrde upp det hela, så nu är jag iaf registrerad på min sista kurs som jag kan läsa med CSN. Sen är det bara 300.000kr som skall betalas tillbaka. Oh joy! 😀

Det blev en tur ner till elgiganten i lördags. Dels för den lilla motionen som det ger, men jag tänkte även spendera mitt presentkort på ett Wii spel. När jag kommer ner dock så är det nästan helt tomt på samtliga hyllor, i hela butiken! Då jag frågade en försäljare vad som hände så var det “sista dagen” jul och mellandagsrean denna helg, och nya varor skulle komma på måndag morgon. Så det blev inget spel, men en rätt trevlig promenad.

2 comments

  • Fia on January 25, 2010 at 18:07

  Har ingen förklarat för elgiganten att jul och mellandagsrea ska vara under jul och mellandagar?

  • Linus on January 25, 2010 at 19:37
   Author

  Jag tror de har missat den lilla detaljer i alla affärer som finns i sverige 😉

Comments have been disabled.