Wii mätning.

Än så länge så tror jag att jag slutade träna i tid igår. Lite muskelvärk både här och där, men inget som man direkt dör av. Lyckades till och med somna igår när jag hade “planerat”, och att vakna till det lätta snöfallet utanför var inte helt fel om man säger så.

Efter en timmes förhalande under täcket för att bara njuta(vilket man måste få ibland), så togs Wii Fit fram och jag gjorde “kroppstestet”. Först så var ju den lilla brädan lite besviken på att jag inte hade haft igång det på 276 dagar, men jag tror den överlever den besvikelsen. Mätningarna gjordes relativt snabbt, och jag är iaf någorlunda nöjd med resultaten. Efter lite tankar så har jag bestämt mig för ytterligare en förändring på bloggen. Jag skall publicera mina resultat här, så även det blir en liten morot(eller piska) att fortsätta träna och gå ner i vikt.

Så dagens resultat med förra veckans inom parentens(och i detta fallet så är förra veckan 276 dagar sedan ;))

  • BMI: 35.83 (38.84)
  • Vikt: 111 kg (120.5 kg)
  • Wii ålder: 35

Så i princip sedan April i fjor har jag gått ner nästan 10 kg, och räknat på ett helt år så förra jul/nyår så vägde jag runt 124 kg. Så 13 kg på ett helt år, grovt räknat. Inte helt dåligt när man tänker på att det har genomförts endast med ändrad diet, och att det är först nu jag har börjat träna. Målet är ett BMI på precis under 30, vilket betyder ungefär 90kg för mig, som är min “normalvikt” när jag är vältränad(som jag hoppas att jag åter igen skall bli). Just BMI skalan är ju lite snedvriden på så sätt, men det förhindrar ju inte att man använder den som en måttstock.

Imorgon kl. 18 så publiceras min andra “krönika” som jag nu skall ta och läsa igenom igen så den verkar vettig.