Tråkigt att träna!

Ja, det är det. Så här en vecka, tre pass och totalt kanske 4 timmars träning är det numera tråkigt. Så vad blir det? 1200kr för 4 timmar… inte dåligt för StiL det…

Fast det är inte riktigt det jag menar med att det är tråkigt.

Det blev över en timme tränat idag. 40 minuter på vidundret som man både trampar runt och drar med armarna fram och tillbaka, och 40 minuter på cykel, där 10 minuter var uppvärmning. Efter det första av de två 20 minuters passen på den första maskinen gav hjärnan upp. I början babblar den på i stil med: vad gör du?, varför tröttar du ut dig?, vad i hela h-vete gör du med kroppen? och så vidare. Till slut så säger den bara: Gör som du vill, jag skiter i det! Och det var det läget jag nådde idag!

Så under närmare 50 minuters träning så var inte hjärnan med och kunde störa och det var bara att trampa på. Huuur härligt som helst, då man kommer in i “zonen”. Skulle lätt ha kunnat träna i 3-4 timmar till då, fast jag vet att när den medvetna delen av hjärnan sover ikväll så kommer den andra att göra allt för att jag inte skall upprepa dumheterna imorgon. Så jag slutade i tid… tror jag. Facit kommer imorgon…

Imorgon skall jag dra fram min Wii Fit och väga mig och göra testet för att se hur gammal jag är. Förhoppningsvis så ligger jag fortfarande under 40 😉 Det blir dock ingen träning imorgon utöver det. StiL har “öppet hus” med fri träning och lite andra sådana saker så det kommer att vara massor med folk där. Får vänta till på söndag eller kanske rent av på måndag innan jag återvänder.