Kroppen ville inte.

Jag har haft stora problem att somna om kvällarna numera. Inte för att jag har problem att faktiskt somna, utan att jag har haft lite för mycket energi i kroppen och därmed inte har lyckats somna. Ett väldigt trevligt problem men det har gjort det svårare att ta sig upp på morgonen, vilket i morse var i princip omöjligt. Så idag fick bli en vilodag.

Dagen har dock tillbringats med att gå igenom nästan alla de räkneövningar jag skall hålla i. Inte så svåra tycker man kanske nu, men jag kommer fortfarande ihåg hur hemskt det var när jag läste kursen själv för 7 år sedan. Det är lite annorlunda att förbereda sig inför rent teoretiska frågor och att handleda utan att ge svaret de söker. Men med endast 4 elever så blir det nog riktigt lugnt.

Så imorgon kl 10:15 gör jag premiär som lärare och inte bara labbhandledare.

En stor uppgift jag även försökt få att fungera är att registrera mig på en distanskurs, vilket är svårare än vad man tror. Typ absolut inga telefontider och de svarar definitivt inte på mail. Det är över en vecka sedan jag skickade det första, men fortfarande har inget svar dykt upp.