Lite ont.

Det blev gymmet idag också, och jag testade två nya makapärer att träna på. Den första var något som skall simulera skidåkning(tror jag iaf), som faktiskt var riktigt jobbig. Den gav ju dock lite träning för överkroppen också vilket nu känns i axlarna som inte var direkt uppvärmda. Sen var det en cykel som man sitter lite mer “tillbakalutat” i. Mycket bekvämare än den sadel som finns på de vanliga cyklarna, så den kommer att användas väldigt flitigt. Det är ju även en rätt bekväm ställning att läsa i så istället för musik kanske man kan ta med en bok och sitta där och paddla i en 30-40 minuter.

Men det var stora diskussioner i skallen om jag skulle träna eller inte på väg hem från den lektionen som jag skulle “visa upp mig på” idag. Det var totalt 3 minuter jag “fick”, så jag satte mig ner och fixa till min helt nyinstallerade dator från ITS. Saker som grafikkort mm. som det behövdes drivrutiner till, vilket ännu mera har förstärkt mitt val att endast köra Linux/FreeBSD hemma. Dock så blev det ett snabbt val när jag kom hem då jag stängde av tankarna, tog endast av mig handskarna, packade träningsväskan och var på väg till StiL efter max 2 minuter hemma. Så det måste bli ibland. Imorgon skall jag även ta mig ner dit för mitt 3:e pass och på fredag så blir det att vila. Främst för att jag har pass 2 med räkneövning, men sen kanske det blir en promenad till stan via elgiganten för att köpa ett Wii spel. Vilket vet jag inte ännu, men skall jag använda min rabattcheck på 300 kr till något som skall det vara något sådant.

Jag sitter även och finslipar på min “krönika” tills på söndag som nästan är helt färdigskriven, och sedan har jag två till som jag har klottrat ner lite tankar i som skall publiceras allteftersom.