Hel lägenhet.

Då var min lägenhet hel igen efter alla hantverkare. Dörrarna kom idag, så det tog i princip endast en arbetsdag för dem att fixas. Väldigt snabbt måste jag säga. Det syns att de är vita istället för grå nu, men det är inte någon massiv skillnad.

Tyvärr så dök det även upp ett litet bekymmer med mitt introduktionspass. Det var helt plötsligt schemalagt till kl 18 imorgon, vilket är ett bekymmer då jag inte kommer in efter kl 17. Skaffade det billigaste 4 månaders dagskortet, vilket inte tillåter att jag kommer in efter kl 17. Vi får se om det skall bokas om då det helt plötsligt var väldigt svårt att boka in det på dagtid, men imorgon är första passet för mig själv planerat och det kommer att bli att sitta på motionscykeln i två omgångar för att träna den grundläggande konditionen.

I övrigt så är jag äntligen klar med alla inlämningsuppgifterna, även om de inte är rättade, men nu finns det inget mer att göra. På onsdag så skall jag vara med på introduktionspasset i grundkursen, mest för att visa upp mig och på fredag så blir det min första “lektion” som jag skall hålla i. Dock är det max 5 elever, så det kommer inte att vara ett direkt jobbigt pass. Det är ju främst att se till så de räknar och räknar rätt.