Skriva massor.

Nu har det blivit väldigt nära den tiden som saker måste in. Ungefär 15 timmar kvar innan den sista uppgiften skall vara klar, och jag är inte direkt i närheten av klar med den. Så det blir att skriva under hela natten, eller så långt jag orkar ikväll. Men det skulle ju vara bra om den faktiskt blev klar innan det var dags att stänga ögonen.

Igår blev det pizza och spel hos S&M. Väldigt länge sedan det blev pizza, och det blir ju inte sämre direkt när den är hemmagjord. Spelandet blev den där härliga blandningen mellan hat och kärlek i New Super Mario Bros. Wii där man kan spela upp till 4 samtidigt. Huuur roligt som helst. Ett måste i samligen helt enkelt.

Nästa vecka så blir det faktiskt en hel del att göra. Först så skall det förberedas inför de lektioner med räkneövningar som jag skall hålla i under denna läsperiod. Skall faktiskt bli riktigt roligt att göra något utanför labbet, även om det “bara” är räkneövningar. Men även på schemat står min introduktionslektion på StiL och så skall jag få igång den sista kursen jag kommer att läsa någonsin, men efter det så är det förhoppningsvis arbete som gäller.