Ny inredning.

Min toalettdörr går att stänga igen. Direkt när hantverkaren kom innanför dörren så såg han hur snett det hade blivit, och det tog nog inte mer än 30 minuter så var det färdigt. Så nu kan man stänga lite lätt om sig själv iaf 🙂

Det blev även lite ändringar i hur lägenheten är inredd. Det hela började med att jag tittade ut genom mitt sovrumsfönster, och blev mer eller mindre hänförd av det jag såg och var bara tvungen att fota det. Då jag sedan i somras har en väldigt fin grön sak i fönstret som jag fick av B&A så behövde jag flytta den för att ta fotona. Och är de inte snygga så säg. Riktigt härliga vinterbilder.

Vinterlandskap från sovrummet

Ytterligare lite vinterlandskap

När jag sedan skulle sätta tillbaka blomman så började jag fundera på den ljuslykta jag har haft stående där nu i mer än 4 år. Den är aldrig tänd, så jag tog mig en funderare. Det jag kom fram till var att mitt skrivbord inte har haft någon bra och trevlig “myslampa”, när jag inte vill ha igång taklampan. Så det var där den hamnade. På mitt skrivbord med ett levande ljus i, och det blev hur bra som helst. Kanske lite svårt att se på bilderna, men bara en så pass liten sak gjorde enorm skillnad och nu lyser upp min Serenity poster perfekt. Det bästa med det hela är ju att jag redan ägde en sak som jag kunde ställa där.

Innan lampan

Efter lampan kom på plats