Massa hantverkare

Det har blivit värsta trafiken här nu med hantverkare. LKB igår och idag så kom målarna och hämtade en dörr och mina garderobsdörrar som skulle lackeras. Det ser hur häftigt ut som helst nu i mitt sovrum, dock så vet jag minst en som definitivt inte skulle klara av att sova där just nu 😀

Garderoberna utan dörrar

Dessutom så skall de lackeras helt i vitt, och inte den där klassiska grådassiga färgen. Detta endast för att jag beställde omlackering av samtliga garderobsdörrar. Om jag hade gjort det samma med samtliga innerdörrar hade även de blivit helt vita. Något som jag dock inte tror att jag kommer att hinna fixa innan jag flyttar 🙂 Jag fick även ringa tillbaka LKB idag för den delen av tröskeln till badrummet som blev bytt hamnade liiite snett, så nu kan jag inte stänga badrumsdörren… Men det skulle bli fixat redan imorgon.

“Årets” julklappar(dvs förra året) var det väntade. Pengar, te, en bok och så vidare. Saker som lätt kan packas ner och transporteras till Luleå i en resväska. En sak som jag inte väntade mig vad en bok av det lite större formatet(till ytan) som är en sagobok. Det är en bok som köptes år 1984 och endast gavs ut i 1700 numrerade exemplar, och jag är numera ägare till en av dem. En väldigt fin sak som heter: “Århundradets största äventyr”, och är en väldigt vackert illustrerad barnbok. Notera mobiltelefonen som jag har lagt vid sidan om för att kunna uppfatta storleken.

Framsidan

Uppslaget mitt i ungefär

4 comments

Skip to comment form

  • Liza on January 16, 2010 at 08:58

  Brings a smile to my face =) lite inspiration till legobyggandet!

  http://www.odditycentral.com/pics/the-lego-world-of-nathan-sawaya.html

  • Liza on January 16, 2010 at 08:59

  Lite inspiration om du vill bygga mer lego?

  http://www.odditycentral.com/pics/the-lego-world-of-nathan-sawaya.html

  • Liza on January 16, 2010 at 09:00

  Oj vad många kommentarer det kan bli… det var inte meningen att dubbelkommentera,
  Så nu blir det trillelkommentar =) heelt utan anledning… Jag har bara lite tråkugt på jobbet 😉

   • Linus on January 16, 2010 at 13:28
    Author

   Sånt som händer när man har tråkigt. Och jag kan bara säga: WOW! Synd att man inte hade så många legobitar och även kanske hans karriär 😀

Comments have been disabled.