Shop untill you drop

Då var de sista julpengarna upphandlade. Nästan iaf. På de här 5 dagarna har jag köpt mat för närmare 2000kr för att fylla på förråden som var väldigt tomma när jag kom tillbaka. Så det kanske inte är julpengarna egentlige som jag har handlat upp, för nu har jag mat för den närmaste 2-3 månaderna i frysen. Nej, julpengarna kommer att gå till ett träningskort på StiL har jag bestämt. 1300kr för 4 månader är inte billigt, men det är iaf överkomligt. Känner att jag måste komma igång med någon sorts träning, och då kostar det tyvärr. Fördelen är ju att StiL ligger precis bredvid, så det är inga bussar eller så som måste passas.

Idag fick jag även besök. Dels av LKB som då konstaterade att de inte kan byta ut trösklarna i hallen, så det blev en slipning istället. Fördelen är ju att det kommer tillbaka pengar i min bofond. Närmare 1500kr. Och han tog tröskeln till ytterdörren när han ändå höll på, så förhoppningsvis kanske jag får den “på köpet”. Jag fick även besök av min kvartersvärd som skulle titta till de hemska plastlisterna till dörrkarmarna då en var rejält sprucken. Det kommer ju inte att fixas, men jag fick det inskrivet i mitt besiktningsprotokoll att de var dåliga och att jag hade sagt till om det. Så vid en ev. flytt så kommer det att bli lättare.

Till skillnad från de flesta andra kvartersvärdar hos Lulebo jag har haft “äran” att handskas med, så verkade denna vara väldigt sympatisk och förstående. Blev nästan lite chockad faktiskt 😉

2 comments

  • Martina on January 13, 2010 at 20:14

  Var det Peter? Han är bra.

  • Linus on January 13, 2010 at 21:10
   Author

  Nej, jag tror det han heter Johan. Lite yngre än Peter. Han har vikarierat lite här och där som kvartersvärd.

Comments have been disabled.