Blixten

Mycket att göra fortfarande. Det är ju extremt konstigt att bara tre veckor borta över jul/nyår lämnar så många saker som skall fixas med både här och där. Inga livsavgörande saker, men ändå saker för att livet skall kunna flyta på framåt utan för stora vardagliga bekymmer. Jag löste mysterier med den försvunna tv-kanalen och som jag trodde så var det comhem’s fel, vilket det oftast är.

Jag har tittat på att skaffa ett 4:a månaders gymkort på StiL för att försöka få lite mer rörelse i kroppen än vad den har haft de senaste månaderna(och åren). Om man ändå har “ledigt” i princip alla dagar nu så kan man ju försöka göra något bra av dem. Har ju lyckats tappa 12 kg de senaste 10 månaderna bara genom att äta mindre(dvs normalportioner) så med lite träning så kanske jag under detta året kan lämna “deci-ton klubben”, vilket skulle vara riktigt skönt faktiskt. För första gången på länge så känns det motiverande och då är det bara att gripa tag i tillfället med båda händer.

I lördags kväll så slog det till ordentliga gnistor i sovrummet, och inte på det där bra sättet 🙂 En 50W halogenlampa bestämde sig för att ge upp och det regnade ner en massa gnistor på sängen, samt proppen gick så hela lägenheten blev i svart. Så det var bara att leta reda på ficklampan och byta. Så nu måste jag lägga till nya halogenlampor(och fler proppar) på inköpslistan, men denna gång tror jag att det blir LED lampor istället så den inte drar så förbaskat med el även om de kostar multum. Plus att de oftast håller längre än halogen, och blir inte lika varma.

Igår vad det tv-måndag och det skulle pratas, skrattas och rent allmänt kollas av vad som har hänt de senaste tre veckorna. Har saknat det faktiskt mer än vad jag trodde under min självvalda isolering hemma i Skåne. Te och generellt babblande, finns det något bättre?