Online igen!

Då var man helt online, uppkopplad, tillgänglig och allestädes närvarande via blogg, msn och telefon. Lite sådär “normalskönt” även om jag redan lite lätt saknar den helt kontaktfria tiden i skåne.

En viktig punkt först:

Den 23 december så tog jag ett beslut över min tid nere i Skåne, och satte mobilen på tyst och gömde den i en låda. Den togs fram igen på kvällen på torsdagen den 7:e inför resan, och min enda tid “online” har varit när jag lagt upp bilder och uppdaterat bloggen. Så alla ni som har skickat trevliga sms hälsningar och kanske ringt för både jul och nyår etc så tackar jag hjärtligt för dem, och svar kommer så snart jag har lugn och ro att sätta mig ner och läsa igenom dem. Så om jag inte svarade på just ditt sms, hav förtröstan att du är inte den enda som inte fått svar. Det klassiska gäller: “Du är unik, precis som alla andra” 😉

Idag är en lite hektisk dag. Jag har en lång lista med saker som skall göras. De flesta är väldigt enkla som att sätta igång frysen igen, men det är en väldigt lång lista med småsaker. Det viktigaste idag är dock: Mat! Det är väldigt tomt i både kyl och frys. Även om jag klarar en frukost på bara te, så håller det inte i längden.

Jag gillar starkt både snön och kylan som finns här nu, även om jag missade själva snöfallandet(om det ens är ett ord).

Imorgon är det även premiär här på bloggen. Jag lovade innan jul en liten förändring, och såtillvida att mina planer inte helt spårar ut så håll koll här imorgon runt kl 18.