Done!

Då var den sista legobiten ditsatt i den sista modellen som jag kommer att bygga innan det bär av norrut till Luleå igen. Kommer att sakna det lite, men samtidigt så kommer det att vara härligt att komma hem till min egen lägenhet och säng igen. Dagens “skörd” är 4 st rymdfarkoster av olika slag, och som efterfrågat har jag även tagit några samlingsbilder på alla modeller som nu står och väntar på att bli nedplockade när min bror har byggt sina. Jag har knappt kommit igenom hälften av mina. Det finns massor med stadslego och riddarlego kvar att bygga som är mitt. Målet är ju att separera legot så jag får mitt och hand sitt.

Och nu blir det lite slösurfande och förhoppningsvis lite skrivande på uppgift 4 så jag kan skicka in den någon gång under helgen. Dock så räknar jag kallt med att blir förkyld och så efter allt resande som skall göras imorgon. Vi ses i Luleå igen!