OOO EEE OOO Flygplan!

Specialpoäng till den som först listar ut vilken låt som jag hänvisar till som titel 🙂

Två dagar med läsande och skrivande som har resulterat i 3 hela sidor text. När jag dock är klar med formuleringarna och så lär endast 1,5 sida finnas kvar. Jag höll dock på att ramla av stolen när jag öppnade den sista statliga utredningen: 135(!) sidor lång… Jag kom till mina sinnes fulla bruk igen när jag insåg att av de 135 sidorna så var 107 st. bilagor = inte behöva läsa. Vilket gjorde mig lite mer positivt inställd till den rapporten.

Idag har det annars byggts lego så det står härliga till, och temat är: flygplan och rymdskepp. Det börjar saknas småbitar både här och där, men det är mest dekoration. Men snyggt blir det, och även den mer kreativa hjärnhalvan får arbeta lite vilket är skönt. Nu tre bilder på dagens byggen som är 3 flygplan, 3 rymdskepp, en helikopter och en flygplats med några små tillbehör.

Nu är det endast en dag kvar hemma innan det bär av mot Luleå som kommer att bli en något kortare resa rent tidsmässigt, men det skall fortfarande knevla sig upp via Göteborg. Precis som på vägen ner.

2 comments

  • Emelie on November 18, 2012 at 16:52

  Hej, hoppas att du har kvar hemsidan… Ser att du har byggt ihop tre flygplan den 6 januari 2006. Vet du modellumret på det vita flygplanet med svarta och röda detaljer?
  Har fått ärva en massa lego men inga instruktioner och det vore kul att få ihop flygplanet för jag tror att jag har alla delar.

  Med vänlig hälsning, Emelie Ståhl

  • Linus on November 25, 2012 at 20:52
   Author

  Modellnumret för denna är: 6386.

Comments have been disabled.