Jymden

Det blev inte så mycket byggt idag(relativt sett), då det skulle sorteras lite bortglömt lego. Men trots det så blev det en lastbil med trailer samt helikopter byggd och de “baser” som är till min rymdtågbana. Själva banan kommer jag inte att bygga upp för den tar helt enkelt för mycket plats, men den är nu fint nedpackad i en skokartong med alla de delar som ingår till själva banan.

Nu blir det paus i två dagar med att bygga lego då jag skall läsa igenom ungefär 100 sidor med statliga utredningar och försöka förstå vad det är de säger. Jag har skummat dem lite lätt, och det verkar inte roliga på nått sätt att läsa. Men det ingår ju tyvärr i kursen, så då är det bara att bita i det sura äpplet och få det gjort.

2 comments

  • Frida on November 28, 2011 at 16:45

  Hej, har letat som en galning efter ritningar till just den där lastbilen med helikoptern. Skulle du kunna maila mig namnet på ritningarna?

  • Linus on December 2, 2011 at 05:22
   Author

  Jodå. Just för närvarande är de nerpackade i ett flyttlass, men när just den lådan hittas igen kan jag göra det.

Comments have been disabled.