Vit dag i legoland

Efter ytterligare en dags byggande kan jag bara konstatera att det blev ett oväntat vitt tema idag på hela tre modeller. Två helt rena tekniklego modeller (snöbilen och helikoptern) och en lite mer “stylad” modell från Model Team serien. Nu är det faktiskt bara en till modell som jag “måste” få byggd så att det mesta av tekniklegot är använt, men det får bli imorgon. Nu skall det kollas mail och sedan är det dags att åter igen gå “offline” i lugn och ro.

2 comments

  • MrCrazy on January 3, 2010 at 13:32

  sniceigt! har du monterat ner alla modellerna eller kan man få ett grupp foto?

  • Linus on January 3, 2010 at 21:41
   Author

  Det kommer ett massivt gruppfoto när jag lägger sista handen vid sista modellen på torsdag troligen. Men alla modeller sparas helt byggda tills dess att jag har plats att förvara dem i min egen lägenhet 😉

Comments have been disabled.