Mera lego

Första bygget på det nya året och decenniumet blev vad jag tror är min största modell som är byggd av rena legobitar och inte några specialbitar som t.ex. min tågräls. Hela 3 timmar tog denna best att bygga, och ungefär hälften av alla mina teknik legobitar finns i denna skapelse. Som referens till Anna så har jag den bilen jag byggde tidigare bara för att skalan skall bli rätt, men även denna har en motor som rör sig och 3 utväxlingar på den samma. Lampor som kan fällas upp, fjädring på samtliga hjul och ställbara stolar. Tekniklego när det är som bäst och helt utan några som helst “specialbitar”.

Nyår blev annars firat i lugn och ro, och jag börjar faktiskt njuta av att inte vara online på nätet “jämt”. Lite paus där man bara kan lulla runt, och den viktigaste punkten på dagsordningen är när maten blir serverad 😉 Härligt att vara hemma, men jag längtar faktiskt tillbaka till Luleå nu och min lägenhet. Men nu är det en vecka kvar här nere med absolut noll bekymmer!

1 comment

    • Stina on January 9, 2010 at 07:40

    Den där har min bror!

Comments have been disabled.