Lego

Lego upp över mina öron. Det är vad jag befinner mig i. Nu när själva julhetsen runt de specifika dagarna har lagt sig(äntligen), så kan man rulla vidare i mer specifika spår med saker att göra och oftast lugnare. För mig skulle det sorteras lite men främst bygga lego då allt tekniklego iaf redan var sorterat, iaf enligt mamma, som hädanefter kommer att bli kallad “hon som trummar på sanningen”. Ja lite var sorterat, typ de absolut största bitarna, men allt annat låg i två backar och en massiv papplåda. Så de senaste 2 dagarna har gått åt att sortera papplådan och en av backarna, fortfarande en kvar som faktiskt får vänta lite på sin tur. Om någon skulle tvivla på exakt hur mycket det är, så har jag bildbevis som tar upp hela köksbordet!

Lego-lagret som aldrig tar slut.

Det som finns i den blå backen är fortfarande osorterat och de bakre skokartongerna till vänster. Men annars så är det “sorterat” så pass att rena klassiska legobitar, platta legobitar, sneda legobitar mm har egna kartonger. Dessa skall ju sedan sorteras ytterligare en gång. Så jag har att sysselsätta mig med något iaf här nere.

Det som vi hitills har gått med “vinst” på är de två saknade spelpjäserna till Jumbo Jet, eller som det kallas i Luleå Airport. Så det är komplett. Nu saknas bara träpjäserna till Sätt sprätt på en miljon, så även det blir komplett. Men vi får se vad som gömmer sig i alla dessa lådor. Nu blir det vatten i stora mängder och lite lugnt innan det är dags för sängen.

3 comments

  • Fia on December 27, 2009 at 23:23

  Naaaaaaaaajs!! Jag har också byggt med lego nu i jul.. funderar på att köpa hem en box till trelleborg. Må vara barnsligt, men ack så underhållande!! Och vad kul å se att någon annan känner till Sätt sprätt på en miljon, det är ju ett av världens roligaste spel… Jag känner att jag vill bli din bästa vän just nu! 🙂

   • Linus on December 29, 2009 at 11:41
    Author

   Jag har inte fått leka och bygga ännu. Det är endast sortering som står på “schemat” då jag har totalt 5 backar som den blåa på bilden, fyllda till bredden, att först grovsortera och sen ytterligare en finare sortering så det går att bygga något. Men NÅGOT skall byggas innan jag åker tillbaka till det snödränkta Luleå.

  • Fia on December 27, 2009 at 23:24

  Btw, checka in detta

  http://blogbrickblog.blogspot.com/

Comments have been disabled.