Snabbt inne…

Det är inte mycket tid jag har över för att blogga nu. Främst för att tillgången på internet är något begränsad, men det får gå på något sätt ändå.

För det mesta så sitter jag och skriver på de totalt 5 olika PM i kursen från Sundsvall, och försöker hitta rätt formuleringar och information så att jag inte behöver handskas med någon retur på dem. Målet är att lämna in dem allesammans innan årets slut, och med 2 av 5 klara nu så borde det inte vara något problem. Det som är kvar är bl.a. ett fiktivt case och en beskrivning av en icke kommerisiell mjukvara som kan ersätta en kommersiell sådan. Då jag inte använt någon sådan mjukvara på väldigt länge, så kommer det blir svårt att jämföra men det skall nog kunna babblas samman på de max 5 sidorna som det får vara.

Snön har börjar försvinna från marken och det börjar mer likna den skånska vinter jag är van vid. Grå slask. Imorgon är det julafton och då blir det en lång dag med att vara både här och där, men så är livet när man har skilda föräldrar. Dock så glider jag mest fram i lugn och ro just nu, och oroar mig inte för något direkt. Dagarna planeras inte mer än kanske 12 timmar framåt och vad som händer då. Efter julafton skall jag dock kommendera vardagsrumsgolvet hos min mamma och påbörja sorteringen av mitt och min brors lego. Ser fram emot att få bygga och leka igen, även om det endast blir att bygga enligt ritningarna och inte på fri hand.

Jag sitter även och slipar på ett blogginlägg som skall publiceras vid nyår. En liten sak som jag har suttit och funderat på ett tag nu, som kommer att förändra bloggen lite grann. Vad det blir får ni läsa om då.

Nu får det räcka med osammanhängande babblande och jag önskar er alla en God Jul. Ät och drick så det sprutar ur öronen på er!